Jonny Dong Dong

Hallå där kära läsare, valle som skriver några rader. Tänkte berätta om en spännade och ovanlig sak som jag och folle gjort i veckan! Det är nämligen så att vi har varit på ett Scout-läger. Ni alla tänker säkert att det är ju inget speciellt med de, de har väll alla varit. Men den spännande grejen är den att jag, folle och våran scout-kompis Jonny hittade en tand från en ursus maritimus, som ni alla nog vet är latin för isbjörn. Vi var säkra på det var en isbjörn eftersom folke en gång såg ett program om olika björnar på Animal Planet. Kändes riktigt häftigt faktiskt och vi blev hela lägrets coolaste och farligaste killar eftersom ingen annan nånsin sett en isbjörn=)
Tanden--->

Dagens snällis: Moster Jonny som bjöd på fika=D

Kram3 /vikkeviking

Svälj gröten och håll käften

Tjabbbbbbba, Folle här igen :) Idag har varit en ganska soft dag, på förmiddagen blåste jag bara upp lite ballonger inför Velas 18-årsdag och nu på eftermiddagen har jag och jacke spelat med pogs. Jag hade en ganska dålig dag och gick sammalagt back 2 st pogs. Men det värsta är inte att jag förlorade dom, utan det värsta kommer att vara att berätta det för pappa. Vet inte riktigt hur jag ska göra, han kommer bli ruskigt besviken för vi samlar tillsammans jag och han.
Men jag har inte så mycket mer att skriva nu, kanske kikar in lite senare och berättar om kvällen, men förmodligen går den väl åt åt att välja vad jag ska ha för outfit imorgon :)

Dagens pog:

Pussss på er=D


Glasssssssigt

Tjan3, vela här=) Har varit en ganska spännande helg som folke skrev om, så idag har jag bara tagit det lugnt och sorterat mina hockeybilder osv. Ska gå och lägga mig nu så jag orkar ta mig upp imorgon, då ska jag och folk3 nämligen bestämma vilket kollo vi ska vara på i sommar. För att få det vi verkligen vill och inte hamna som förra året(Ponny-kollo för dumkillar) så ska vi vara ute i tid den här gången!=)

Dagens glass:
Åt en skitgod och riktigt snygg glass idag, Fillelin hette den tror jag=)
image22

XoXo vajkstar

Hej igen alla :)

Tjallaj. Folle här:) Ska berätta lite kort om helgens äventyr och lite annat ditt och datt:) I lördags reste jag och Vela till en av världens mest mystika ställen för att försöka lösa en av de allra mörkaste hemligheterna, nämligen Bermudatriangeln eller Djävulstriangeln som den också är känd som. Vi köpte en båt i Miami och gav oss sedan ut med full dykarutrustning för att försöka ta reda på vad om döljer sig nere i det mörka djupa vattnet. Efter en viktigt kluns som jag vann var Vela tvungen att ta på sig att dyka först och efter ca en halvtimme var han tillbaka vid båten igen. Men nu kommer det sjuka, det var inte bara Vela, med sig upp hade han 160 st till och jag förstod förstås ingenting. Vea förklarade snabbt att det var en dum sjöjungfru som hade kidnappat alla som försvunnit under åren och att han var den första som var stark nog att fördjöra sjöjungfrun för att sedan befria alla. Det går nästan inte beskriva hur bra det känns att ha gjort en sån god gärning och det är ju trots allt inte ofta man räddat 160 liv förut.
Aja ska inte skryta mer nu!


För övrigt så vill jag bara säga lycka till, till Jacob Marklund som på måndag har teoriprovet för att ta förarbevis för EU-moppe.  Jag håller tummarna för dig!

Ska inte glömma, dagens dummis: Karin säger: "Ska vi inte fara till den där Pizzerian vid lassaretet, Pikachu eller


Let's Dance

Vela här igen, måste bara få skriva om ett nytt favoritprogram jag fått. Har börjat se Let's dance och tycker det är väldigt intressant och underhållande, kan knappt sitta still där hemma i soffan, känner att jag bara vill dansa!

I alla fall så måste jag läga ut det här Youtube-klippet på min favorit. Hoppas han når finalen!!

Dumkillar.

Tjen3, vela här=) Har inte skrivit något i veckan, men det har faktiskt precis som allt annat här i världen en naturlig förklaring. Det är nämligen så att jag och folle har varit dumkillar. Vi har begått syndernas synd och kommer nog att brinna i helvetet, så har inte direkt varit på humör för att blogga... Iallafall så skäms jag väldigt mycket över att berätta det här men sanningen ska fram... vi har klottrat. Det var när vi för några dagar sedan hyrde en dokumentär om Graffitti som vi fastnade i skiten. Vi skrev våra namn och "död åt tengil" på en vägg i Folles stall, trodde såklart att vi skulle komma undan med brottet, men klantigt nog så glömde vi klotter-pennan på platsen och blev ganska snabbt avslöjade pga fingeravtryck på den. Men nu har vi tack vare hjälp från vänner, familj, nära och kära samt Nils johansson kommit på rätt sida med livet igen!=)

Imorgon står det kurragömma med dunk på dagordningen och jag hoppas verkligen att det blir lika roligt som förra helgen!=) Ska iallafall vara mer aktiv på bloggen nu när helvetet är över.

Pussar V

Vilken dag !

Idag allesammans hände något alldeles utomordentligt spännande i mitt och Velas liv. Det var nämligen så att vi var ute och grävde efter fossiler och andra fynd i jorden på nordanå då vi plötsligt slog i något hårt med spaden som senare visade sig vara en flaska. Vi drog upp korken till flaskan och kunde sedan skaka ut en gammal dammig skattkarta som inte såg ut att vara rörd på flera tusen år. Vi bestämde oss för att försöka hitta skatten och följde genast kartans ledtrådar. Vad kunde det vara för skatt?
2 timmar senare, helt utpumpade och med smärta i hela kroppen hade vi då nått vårat mål. Vi hade hittat skatten!
En stor geleråtta var det som gömde sig nere i den dunkla jorden. Och gud så gott det var :)
 > Skattkartan

See yaa :)

/ Follan

Försäljning=D

Hallaj, vela här. Vi behöver lite pengar för att finansiera lägen3 så foll3 kom på ideen att förena nytta med nöje och börja trycka kläder med paljetter=) Det går till såhär att alla ni som läser detta och känner att, ja det här är något för mig=D, ni skickar in ett fint klädesplagg till mig(+ 200 kr, men det är de lätt värt). Sedan "pimpar" jag helt enkelt upp det med lite paljetter jag har köpt. Färgerna som finns att välja på är grönt, guld, silver och röd-orange. Efter detta kommer ni ha stans häftigaste kläder och komemr få alla honor/hanar ni vill! Skriv en kommentar med eran hotmail så mailar jag adressen. vågar inte skriva den här pga risken till brevbomber=(

Den här gjorde jag igårkväll och det är ett litet smakrpov på hur de kan se ut=)
Pusssss från vela

Hejhopp!

Tjenna foll3 här. Än en gång har jag tagit mig ut ur behandlingshemmet men denna gång fick jag rymma. 
Metoderna blir bara bryskaer och bryskare. Denna gången fick jag bära en s.k blogghjälm som gör det helt omöjligt att bloggam t.om i huvudet. Något som gjorde mig helt vansinnig och tillslut lyckades jag slita av mig hjälmen och rymma från hemmet. Så nu sitter jag här igen och kan få utlopp för alla mina känslor. Ett ord som passar: Awiiiiie!

Ska också berätta om en sak som jag och albin gjort:

Vi har nämligen labbat. Det kanske låter lite töntigt men nu ska ni få höra:
Albin tappade nämligen en tand i fredags och vi lade den i gammal visa i ett vattenglas för att kolla om det låt en guldtia där morgonen efter, något jag alltid trott varit en myt. Men hör och häpna, när vi vaknade dagen efter simmade det en jättesöt guldfisk i glaset till våran stora förvåning. Vi gick sedan till Nordzoo och sålde den och vips så var vi 60 riksdaler rikare.
Syftet med det här inlägget är att jag tycker inte att någon bara ska slänga sina tappade tänder utan utnyttja naturens krafter och tjäna samtidigt en slant.

pusshej


And finally weekend

HallåÅåJ, vela här=) läste en liten berättelse idag i tidningen som jag prenumenerar på, Jag & Du i trädgårdslandet heter den. Den handlade iallafall om att man inte ska vara dum och småaktig, för då får man inga vänner. Kan inte göra annat än hålla med! Ikväll ska jag bara ta de lugnt, kolla på film käka chips osv=) Har tankat alla avsnitt av Barba-pappa eftersom jag inte fått igen med dvd jag lånat ut till preben=(

Sen täntke jag bara att ni alla förtjänar veta varför jag inte bloggat på hela dagen. Det är nämligen så att folles föreldrar kom på att han fortfarande bloggade och att han bloggat i huvudet jättemycket på sistonde. Så nu är han på ett nytt avvänjningshem och kanske bli borta ett tag... =( Det känns jättejobbigt men jag tror han klarar det eftersom han är en så stark och egentligen fin kille!
image18
Peace OUTtttt

"avvänjd"

Hejsan, Follan här. Vill bara ursäkta att jag igår inte skrev ett enda inlägg men jag har faktist giltig frånvaro.
Det är så att jag har varit på avvänjning. För vadå tänker ni nu.. Jo för att jag är beroende av bloggen såklart.
Först satt vi i en ring och jag fick dra den klassiska: Hej, jag heter filip och är bloggoman. "heeeej filip"
Sen fick vi sitta en hel dag på en dator där alla bloggar var blockerade och dessutom hade datorn inget tangentbord. Lurigt.  Dom trodde alltså att en sån enkel undanmanöver kunde lura en mästerbloggare som mig.
Så vad gjorde jag? Bloggad i huvet såklart. Jag tror att jag satt i säkert 4 timmar och bara bloggade i huvet, tänkte mig en dator och sen bara bloggade och bloggade och bloggade...När jag sedan skulle sova räknade jag bloggar och dom märkte ingenting. Så jävla simpelt och patetiskt. Det var bara att tänka sig en dator och sedan bara blogga i sinne, jag tror att jag han skriva minst 4 inlägg under kvällen, lite tråkigt att ingen fick läsa dom men huvudsaken var ju att jag kunde leva med mig själv.
Måste skynda mig från datorn nu för om mina föräldrar skulle hitta mig på bloggen skulle de bli mycket besvikna.
Tack och bock för mig, kikar in igen imorgon :)
Pussssssssss (K)

2 dumkillar är fler än 3 snällkillar

Tjaaaan3, velstar här. Först  ska jagbara be om ursäkt för igår,  var för en gång skull ett lite oseriöst inlägg, tänkte de kan vara roligt med lite oseriöst påden här bloggen med=D men hoppas ni fattade skämtet. Idag har det varit en båda bra och dålig dag. Började bra med att en snällkille var dörrsnäll! ALLTID uppskattat! sedan skulle jagsätta mig idatasalen,då  var de två stora dumkillar somhela tiden tittade på mig=( kände mig jätteretad..  Men som sagt hände det mycket bra med! Nivet hur länge jagönskat mig ett sånt där handbroderat förkläde att ha när jag  bakar tigermuffins, ettsånt där jättesuperdupermysigt:)Tror ni inte att Pontus Marklund hade gjort ett till mig idag. Nuska de hem och bakas!!!!

Dagens snällkille:
Pontus Marklund, kommentarer överflödiga.

Dagens kalkon: 
Hittade en spik i maten idag, var jättevass=(

Dagens ordspråk:
Av barn, dårar och Thai-larsa får man höra sanningen.

Puss och kram!

Dagens bild.

Här kommer bilden på Skuggfax som jag lovade! lägg märkte till hur stiligt Gandalf rider honom=) gonatt!
image17

Tårar...

Vela här, skulle kunna skriva spaltmeter om tårar nu... men ska försöka få ner nåt vettigt. Ska berätta en eller två roliga historiier för att försöka glädja mig själv... mitt ända glädje ämne just nu är att jag räknar dagarna till lägen3..

Dagens Historia 1:
- Varför ramlar de där ungarna hela tiden? - De är ju trillingar foofan!

Dagens historia 2:
- Hur var namnet? - James, utan X. - Men James stavas väl inte med X? - Nej, jag sade ju det!

Hoppas ni blev lite gladare nu, det blev i alla fall jag =) Idag har jag inte gjort så mycket, var i stallet ett tag och myste med skuggfax. Det är min häst som de flesta kanske vet, döpte han till det eftersom han ser ut exakt som gandalfs häst skuggfax! Fast han är inte lika snabb, men dubbelt så söt :$ slänger kanske upp en bild på honom sen om jag har tid! Ska kila till säng3 nu och mysa med james, men vi ses! 

xoxo V3la


Dagens Outfit

Hejhopp, foll3 här igen :) På topp denna gång, har nämligen blivit plåtad som jag älskar :)

Slänger in en dagens outfit också :


 Till höger: Kate Moss


Byxor från Hipshop 699 :-
T-shirt från Hpshop 199:-
Hårband H&M 39:-

Regler är till för att följas!

HIhihihi Vela här=) Jag och folke diskuterade lite regler till lägen3, så att det är lugnt och fint. Med tanke på att folle är en skötsam och rökfri kille så vore de onödigt om nån annan inte sköter sig! Så för en trivsam miljö utan dumkillar bestämde vi att det här gäller: image14

Dagens hjälte: Jacob Marklund som var dörrsnäll mot jättemånga killar och tjejer!

Ära vare gud i höjden..

...denna har jag gjort i slöjden:  . Det tog mig ungefär 3 lektioner att slutföra den, men det viktigaste är ju självklart hur slutresultatet blir.
Om ni vill köpa pärlplattor så kan ni antingen beställa ett motiv eller välja bland dom befintliga. Ska för övrigt ha en utställning med en massa fina pärlplattor på folkparken 21/4, jag hoppas verkligen att ni dyker upp.

Priset för dom befintliga är 49 :-, ska ni beställa ett motiv kostar det 69:- alt. 89:- för en extra stor platta.
Dom är perfekt att hänga på väggen för övrigt och även en jättebra sak att ge bort som present.
Släng iväg en kommentar om ni vill beställa en pärlplatta.

/ Folle


Plomm3

Tjaaaanare, vela här. Ska gå och lägga mig och sova min 14 timmars skönhetssömn snart, tänkte bara först skriva några rader till er som kommenterar bloggen. Tack=) Det är ni som får mig att vilja fortsätta och får det att kännas roligt. Ni som skriver oseriösa och omogna saker som " sluta blogga ni förstör bara ryktet för serriösa bloggare!" är ju bara avundsjuka, de vet vi alla=) Men ska vika in klövarna nu, har nån typ av vett och etiket kurs imorgon som folle har rekomenderat för mig så..

Dagens citat:
Bättre ett fat plommon med kärlek än en gödd oxe med hat
- Bo-Erland Törner, 2005.

Ska försänka mig i sömn nu, P o K.

guld

Hallaj, folla här igen =D kollade igenom mina bilder från förra sommaren och hittade denna bild på Preeben, som får utnämningen dagens bild :
 
 

Fotograf: Marcus Sundström
Plats: Falkträsket

Det finns inga dåliga väder

Tjallaj, follan här. Har inte mycket att skriva om idag, men tänkte berätta lite om en dispyt som uppstod såhär på morgonkvisten. Jag och frug3 hade bakat kladdkaka(med öar av vit choklad) igår och idag när vi skulle avnjuta den råkade jag tydligen ta för många vitchokladsöar vilket ledde till att frug3 bojkottade kladdkakan i ren protest. Vad har ni att säga om den här typen av beteénde? Visst blir man förargad? 

Inte nog med det hon hade också stängt av min väckarklocka så att jag inte vaknade i tid till gökottan, balllllllll.


Ajja trots denna sorgliga händelse och start på dagen ska jag göra det bästa av situationen, menar det är ju bara att gilla läget. I dagens allmanacka läser jag: 15.00 Syltkokning med Gittan, räknar med att det håller på ungefär 2 timmar. 18.00 ska jag sedan befinna mig på slakteriet och bevittna när Sixten och Ola slaktar dom mäktiga älgtjurarna. Fyfan så grymt det kommer bli! :D

Slänger ut en liten lista också:

Dagens fjant: Frug3 som gråter över förlorade öar.

Ny dag - nya idéer

Tjaan3, vela här. Har så mycket viktigt att blogga om jag blir alldeles yr i skallen, men ska bjuda er på det viktigaste! Igår var det en ganska tråkig dag, jag och foll3 hade bestämt oss för att spendera kvällen på lilleputte-landet, men när vi kommer dit är det tydligen vinter stängt=( Riktigt sjukt faktiskt, vad ska vi barn göra på vintern? Dags för den här stans politiker att vakna tycker jag. För övrigt blir jag så arg på alla dessa dumkillar som bråkar hela tiden... så postar min dumkille lista.

Dumkille1: http://www.kvp.se/1.1085333 låg vaken hela natten och tänkte på den stackarn=( han hade verkligen sett fram emot att äta dessa räkor. Ni alla vet vad vi tycker om tjyvar...fy säger jag..

Dumkille 2: Igår såg jag en kille som heter Axel Westermark stå och kasta stora stenar och frukter på små barn som lekte. Vad ska han få ut av de annat än att vara en dumkille? Gör mig förbannat att se..

Känner att jag lovat alla er läsare en dagens outfit, så slänger väll in en nu då!=)
image10
Så här såg jag då ut idag!
Tofflor från Intersport, 49:-
T-shirt från carlings, 199:-
Shorts från team sportia, 99:-
Solbrillor som jag hittat, Gratis

Hellre feg än dum

Att vara feg är ej att vara dum, det är en av många saker jag lärde mig igår på vett och etikettkursen på Campus.
Ska inte prata för mycket om det, men rekommenderar den starkt för alla pojkor och flickar.

Har för övrigt inte allt för mycket att skriva om idag, men fick idag höra på radio att allt fler skräpar ner i Stockholmstad. Tycker det känns förjävligt, och vet inte ens om jag vågar åka dit någon mer gång. Man kanske blir förgiftad?

Postar en liten lista också, sen får ni förlita er på att vela skriver något fint och kanske skickar iväg en dagens outfit å så!


Dagens gratulation: Går till Macke som efter allt slit äntligen tagit körkortet!

Dagens bottennapp: Teatern Lappsjuka, en skruvad berättelse om ensamhet, drömprinsar och gaser av & med Gabriella Widstrand som var slutsåld när jag skulle boka. Allt slit förgäves! Fyfan.           

Dagens dummis
: Peter vidmark, som utan anledning förgrep sig på en gammal tant för att visa sin makt. Bara för att man är stark ska man inte vara dum. Dummisjävel.

Tak och hej/ foll3                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Examensdag!

Idag är det faktiskt en stor dag=D Folle har tagit examen och jag har fått igen min jägarexamen =D=D=D!!!! riktigt skönt att vi lagt dedär bakom oss... så idag skriver jag inte så mycket, måste fira detta med en dagens lista som kommer senare:)

Dagens lilla minus var när vi var på willys och en främling sågade våran skäggväxt=( Känns som trist att en sådan perfekt dag ska bli krossad så snabbt, men han var en dumkille så ska försöka att inte bry mig!

Dagens skämt:
Två diarr'e pluppar var ute å gick.Efter dom vart å gått ett tag så kom dom fram till en krog.
Diarr'e 1 - Kom vi går in
Diarré2 - ja visst
När dom komm fram till dörren så blir dom stoppade av dörrvakten
Dörrvakt - Här kommer ni inte in...det är bara för hårdingar.
Författare: Jacob Marklund

tack och hej, leverpatsej:)

Blod svett och tårar

Ja, dagens inlägg kommer som rubriken säger handla mest om blod, svett och framför allt tårar!
Jag (foll3) har just avslutat ett parti FIFA08 med Vela och som ni kanske redan anade gick jag som segrande ur partiet! EasyPeasy! Tårarna=Vela

Dagen till ära så har jag också hjälpt vela att hitta sig en TV, så nu har vi nått att sysselsätta oss med kommande veckorna :) Jag ska nu inte fastna här en vacker dag som denna utan nu är det Ponnyridning som gäller på Skellefteå Ridklubb =) Slänger dock in en dagens outfit innan dagen är över!´

Sist men inte minst: Dagens höjdare:

1. Animal Planet ska göra en ny kanal med ett ännu bättre utbud.
2. Skilda världar ska börja sändas igen på TV4.
3. Jessica Alba är äntligen gravid

Dagens underhaltiga:
1. Min skäggväxt blev sågad av en fulsnubbe på Willys.

2. Veas fläderdryck är utgånget datum
3. 500 är felaktigt misstänkta för rattfylla i sverige.

http://metro.se/se/article/2008/04/04/15/3100-57/index.xml


3.


hallå..

Känner mig ensam... någon mer som känner samma sak där ute eller?
skriv gärna nån kommentar för att muntra upp mig! :)


pussar vel3

Tigerränder och taggtråd

Tjallaaaj, hinner bara slänga in ett snabbt inlägg för ska snart stressa iväg till yoga-kurs med folle=) Dagen har varit riktigt trevlig, började faktiskt riktigt bra med att vakna upp med james vid sin sida och sedan bjudas på folk3s speciall frukost. Trevligt initiativ med cigarr till frukost!=)

Träffade just risky och tyckte han var så stilligt klädd så bad han få slängde in honom som dagens outfit. TYcker verkligen om hans stil, han har det där lilla extra! Se och lär!
image7
Jacka och byxor från teamsportia - 499 :-
Solglasögon från Synsam 1299 :-
Skor från Intersport 599 :-

Kramar Virke

Morgonstund med guld i mun

Halllaj, follan här =D Sitter här vid köksbordet och har just disskuterat kroppsmålningar med Vela! Vela håller stenhårt i att leopardmönstret är det vackraste och jag måste faktist hålla med för en gångs skull.
Nya utmaningar väntar nu i skolan, och jag ser det hela som ett stort även3. 
Vela slänger in en dagens outfit lite senare och jag kan knappt bärga mig :)
I brist på ideér slänger jag nu in en dagens frukost:

Äpple: Ica Kvantum, 1.90 :-
Cigarr: Spansk, 75:-
Viltskavsgryta: Skolköket (tog hem i början av terminen) 20:-

Måste springa nu för att hinna me bussen, men jag lovar att vi hörs senare. Kramar


8 liv kvar

Tjaaan3. Om gunners kommer krossa pool? jaaa, dom är ju världens bästa lag så..

Blir nog ingen dagens outfit idag.... ser inte nog bra ut enligt folla=( hoppas min chans kommer...

Dagens skrämselhicka:
En skenande älg sprang på mig
(nästan) och jag överlevde med blotta försräckelsen..

//// smelstar

Med handen på hjärtat

Folle som skriver nu igen :)
Vill idag be så hemskt mycket om ursäkt för att jag gjort något som är emot egentligen allt jag står för.
Jag har varit en dumkille! Jag tillsammans med en medbrottsling lade en hög med gamla a4-papper i Davids skåp och det är något jag nu ångrar djupt då David inte har pratat med mig sedan dess. Jag har dock tagit lärdom av mitt misstag och lovar att jag aldrig ska göra något igen som kan få oss att komma ikläm!
David - FÖRLÅT!

Men solen går ju upp imorgon även om jag kanske just nu önskar att den inte gör det.
Kvällen kan iaf bli jättemysig då det är en jättesuperkulig match mellan Arsenal och Liverpool som jag
ska avnjuta med Frug3 och Vela :)

Bifogar här också min egen lilla "kanon å kalkon":

Dagens höjdare:
1.Vädret, vad glad man blir :)
2. Ponny fick en ny medlem till ryttarklubben
3. David lärde mig skjuta innebandyskott


Dagens underhaltiga:
1. Jag var en dumkille.
2. Milkshaken på frasses
3: Ponny satte en palt i halsen då han skulle styla för en blivande(?) ryttare

Hallå i stugan=)

Känner att jag också borde skriva några rader här... har dock inte så mycket att berätta för dagen. Ikväll ska jag nog mest ta de lugnt och läsa böcker osv ni vet:) Längtar tills imorgon då är det min tur att ha dagens outfit!=D kommer nog blir något alldeless extra.

Dagens top 3 lista på bra saker:
1. Sol och skönt!
2. Foll3s dagens outfit:$
3. Lägen3

Dagens botten:
Tjyvar och folkes lögn om att han är tillsammans med kenza=(

Kikar kanske in senare, P O K.

Påminnelse!

Jag, (Folle)  vill bara påminna alla om att man kan chatta med Tahani från Umeå Universitet idag kl.18.00. Mer info finner ni via Apberget!


Dagens outfit

Tänkte slänga upp en dagens outfit också :)

Tröjja: MQ 699 :-

Lägger upp den här jättefina bilden också : image5

Första blogginlägget :)

Tjenixen allihopa! Folka som skriver här. Kan berätta lite kort om min dag :) Steg upp 07.00, duschade, åt frukost, gjorde mig i ordning osv för att  08.00 ta bussen till flygplatsen. Vea följde med och vinkade mig hejdå, (var nästan för mycket:$), 09.00 gick sedan flyget till götet, ett ganska mysigt litet plan som SAS valde att flyga med idag :) Aja nogpratat om det, 10.30 landade jag på Landvetter Airport, och där stod då min flickvän Kenza och väntade på mig när jag landade, hennes flyg hade landat en halvtimme tidigare :) Vi drog sedan direkt ner til stan för att fylla upp våra shoppingbehov och nu drygt 4 timmar senare sitter jag här på scandic helt utpumpad och 7000 kr fattigare!
Men fina kläder hittade jag, kul med lite annat utbud än här i skellefteå :) Vi hann också med att fika på ett jättemysigt Café som heter Fiket!

Näe nu ropar Kenza från badet och roomservice plingar på dörren, så jag måste avsluta det där inlägget nu :)
Men räkna med att höra från mig senare ikväll, kommer hända massor roligt under dagen som är värt att skriva om. Ska översätta till engelska för alla våra utländska läsare också det lovar jag :)
Lägger upp en fin bild från hotellet också.
Ciao!
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0