Morgonstund har guld i mund

Jaha hallå, velakillen här. Känns verkligen otroligt spännande att på nytt få chansen skriva ner lite ord och funderingar här! Frågan är ju bara vad man ska skriva om riktigt. De flesta som skriver bloggar verkar ju ha något vettigt och intressant att skriva om. Kan vara antingen kärlek, vänner, lycka eller fadderbarn. Men när man står där utan både det ena och det andra blir det svårare, men det viktiga är att man försöker.

Intressant av folla att ta sig en titt på karma. Om jag inte är helt ute och cyklar verkar hans lyckats bra med det då han vaknade upp i sin egen sköna säng. Inte på en polisstation, utan brutna ben och andra synliga skador samt utan en slumpad tjej med ofördelaktigt utseende. Sånt kan hända den som saknar karma. Själv verkar man ju dock vara halvgul på karma och ska passa på att njuta av livet nu medans man lever, känns i princip som att man kan räkna sina kvarstående hjärtslag.

På tal om leva så något som gör mig riktigt arg, förgrymmad, förtörnad, vredgad osv är det här med klockan som skulle ställas om igår. Hur mycket jag än grubblar och funderar kan jag inte komma på en anledning som gör det värt de. Något som man dock vet händer varje gång är att man på ett eller annat sätt blir lurad att bli för sen eller tidig, beror ju givetvis på om det är nått viktigt, då blir man sen, är de inte det blir man tidig. Karma antar jag.

Dags att ge sig ut på nån slags krubbjakt, HaDee.


Karma?

Halloj, Follsan här. Jag vill börja med att tacka Prebb och Bruniz för deras gästinlägg i lördags, väldigt fint! Måste ju säga att det var ett jävla tag sedan man var inne här och skrev men nu känner jag att det börjar vara dags att lufta lite tankar och idéer och kanske inkassera ett och annat tips och råd av er andra.

Idag tänkte jag starta en liten utredning hurudvida karma påverkar oss i vardagen, om det ens existerar och vad i sådana fall kan göra för att förbättra den. Just karma var något jag och mina närmaste vänner började haka upp sig för sisådär ca 1,5 år sedan. Det var en fin sensommar dag hos Vea och egentligen från ingenstans tog någon smart individ upp frågan när personen i fråga hade haft en mer eller mindre usel dag, förföljd av otur.
Genast började vi andra kufar fördjupa oss lite i ämnet och det dröjde inte länge innan vi alla gjorde hade en eller flera saker för att förbättra våran karma för att på lite längre sikt få ett lite bättre liv.

                                                                            Ungefär såhär ser Ouwahabo ut. (Till vänster)
                                                                                                Ungefär såhär ser Ouwahabo ut (se nedan).

Två dagar senare hade jag ett barn i handen. Jag skulle nu försörja Ouwahabo "In my spare time i like to kill birds" Mouahaba (minns inte riktigt namnet men är rätt säker på att det var någonting i den stilen) så länge han studerade. Snubben bodde i Burkina Faso och på nått vänster tror jag att han t om hade sämre karma än mig, om den berömda karman nu existerar dvs. Men VAD skulle kunna höja min karma mer än detta?

Nu såhär 1,5 år senare har jag självklart inte sett någon förändring i positiv bemärkelse utan snarare åt andra hållet. Allting är ju egentligen på väg åt helt fel håll? Det börjar bli snabla frustrerande och frågan är vad jag egentligen bidrar till? Vad gör han med mitt flis egentligen? Köper virke till den perfekta pilbågen? Springer runt och viftar med pengarna och retar dom barnen som inte har en fadder? Han kanske till och med eldar upp hälften och skrattar åt dom andra för att han har lika mycket kvar hemma. 
Det känns inte som om att någon av dessa grejer direkt höjer min karma och för den delen inte heller Ouwahabos. Nog om Owwe. Jag funderar nu på att ringa och göra någon glad eller kanske gå till min mamma som sitter ute i solen och ge henne en kram.
Jag ska fram till på fredag vara världens bästa kille och se om jag på något sätt blir belönad på fredagkväll.

Ni får gärna skriva till bloggen med tips på s k karmahöjare. Den som kommer med bästa tipset vinner ett läsår på Biologiska högskolan i Lund.

Hittade förresten ett jättekonstigt brev nyss. Det var från 21/9 2009 och där stod det att dom hade beslutat att jag skulle få studiebidrag hela läsåret 09/10 men om jag ville överklaga det så skulle jag skriva till en viss adress och motivera varför. Vem gör så????

Tack och hej.


Gästbloggare......

Hej alla glada anarkister..

Ikväll är det fest. Adam Larsson var taggad...vi är nu väldigt våldsbenägna....Varför ska alltid suke dyka upp när man som minst anar det?

Idag har det varit en bra dag, och snart är det lagfoto med myckle IK flickor 95. Kan inte gå fel!

Vea vet inte hur man beteer sig. Ikväll ska han slåss. Men 3 starka killar som han inte kan behärska.

Vea är ändå en fin kille. Samma som Filip. Dom är bra på att kramas och att bygga trädkojor/tält. Även jätteduktiga på att spela mitt favvospel. Mulle meck bygger bilar.


Ses på degerbygården.

Må gott och betee er som svin.


Mvh

Er hemliga gästbloggare på klövervägen 8...




RSS 2.0