Hatlista ( De 7 värsta sakerna jag vet)

Hej hopp alla banditer och bovar :) Folköl som skriver :) Jag har just färglagt klart mitt färgläggningsblock så nu tänkte jag blogga lite.
Idag har jag tänkt på hur mycket jag hatar olika saker så nu kommer jag att lägga upp en lista på de 7 allra MEST IRRITERANDE sakerna i hela vidriga världen. Ytterligare en lista alltså ( jag gillar listor ) !

7.  Trasiga ös-kar. (Dom läcker då).

6.  Icke fungerande suddigum (Då suger det att skriva fel)

5. Porlande vatten ( Då måste man ha flytväst om man ska bada)

4. När mitt backpacker startar om utan anledning före jag hunnit spara. ( då blir jag arg och måste börja om)
 
............Håll i er här kommer topp 3!

3.  När man tappar mackor på marken och dom landar fel väg ( Då vill jag inte äta längre) .

2.  När någon skriver hej till mig på msn och när jag sen skriver hej tillbaka så svarar dom inte längre ( Det går mig att känna mig retad)

1. Perioden från när man lägger sig och försöker sova till då man somnar. Så otroligt vidrigt jobbigt det är alltså, Man vrider och vänder på sig, man flyttar sig, byter ställning, gråter, tänker på dumma saker, räknar saker tar piller men LIK FÖRBANNAT ligger man där vaken 10-15 h senare. Fy farao.


Känner att jag måste lägga ut Velas största irritationsmoment också.
´
Under det året jag nu kännt Veakillen har jag märkt att han stör sig på

3. Hår i munnen (det kittlas och är äckligt)

2, Stress ( Det är jobbigt)

1. Panik ( Då mår man dåligt och är arg)

Inom kort kommer jag lägga in mina 7 bästa saker också. Haaade :D


Actionkväll

Hejsan Follan aka actionfille här igen. Förlåt att jag inte skrivit på länge men ska försöka skärpa mig nu.
Idag ska jag försöka göra en top 5 lista med de bästa Action och Fantasyspelen jag prövat på. Jag har dock inte prövat så många spel utan spelar varje spel väldigt lång tid istället och dessutom väldigt intensivt under den tiden så försök ha överseende om inte just erat spel är med på listan.
Här kommer listan:

Nr. 5: Ninja Gaiden till Xbox 360!
Spelet bjuder på mästerlig luftakrobatik grymma slag och dessutom är det otroligt snyggt gjort!


Nr. 4: Castlevania-Down of Sorrow till Nintendo DS.
Magisk spelkänsla i detta spel där du spelar som en återskapelse till drakula.
Grymt.


Nr.3 : Final Fantasy VII till Playstation One: Behöver jag säga mer än så?


Nr.2 : God of War till PS2:
Kratos är argast, så är det bara. Han slår och slår och slår.  Har stor kärlek till det här spelet.

NUMMMMMMMMMMMMMER 1!!!!:
Självklart: Phantasy Star III: Generations of Doom är ett RPG till Segas konsol Mega Drive. Väldigt medeltida och väldigt fräckt. Ser inget dåligt med det.


Allt från actionfille denna lördag. Hade


Hej hopp i lingonskogen

Hejhopp alla grannar och bordsbröder. Idag är det en stor dag, en väldigt stor dag. Jag ska nämligen köpa en ny lavalampa till mitt sängbord av ek (världens bästa träslag). Det känns lite vemodigt att berätta det här men det har faktist kommit en helt ny jättetokfrän modell av lavalampor som det känns som om att alla kommer ha inom en snar framtid, men jag är iaf bland de första (A). Men jag är dock lite kluven inför mitt val. Man skulle kunna säga att jag står i valet och kvalet. Det finns så många olika färger och det är så himmelskt svårt att välja. Svart-röd, Blårosa, Turkoslila, Rödblå och Rödvit. Min personliga favorit är allihopa vilket gör valet lite svårt och därför skulle jag vilja ha lite hjälp med vilken jag ska köpa. Skriv vilken ni tycker är vackrast så köper jag i slutet av dagen den som fått mest röster. Tack på förhand alla snällisar :$ Jag måste börja tänka på refrängen nu och gå och mata min köttätande blomma, men först skulle jag vilja hälsa till alla barnen i barkarby och mina låtsaskompisar bodis och ballis. Hejdå allihopa!

RSS 2.0